Smartlog v3 » Barcelona » En fyldt kalender...
Opret egen blog | Næste blog »

Barcelona

...At flytte til Barcelona - og livet i Barcelona

En fyldt kalender...

19. Jun 2012 14:04, Barcelona

...en fyldt kalender er undskyldningen for mit fravær. Hvem har fyldt den? ja det har jeg.  ...Og jeg hygger mig med alle mine gøremål og aftaler og spontaniteter...(som der lige kan klemmes ind).  Jeg får lige nu sovet mindre end jeg plejer... sent i seng og tidligt op.  Har knapt nok tid til at gå på arbejde, men kan lige presse det ind ;-)  -  Har nogle dage arbejdet hjemmefra for at spare transport tiden.

Dog fatter jeg ikke hvordan der kan nå at blive støvet og trænge til rengøring når nu jeg ikke er hjemme til at svine til.

Resten af ugen står på endnu flere gøremål.

Jeg har endnu ingen større planer for "Sankt Hans" aften... var dog blevet inviteret på en 4 dages sejltur til Menorca med afgang torsdag aften og hjemkomst mandag sidst på eftermiddagen og så skulle Sant Juan fejres på Menorca. Men desværre kunne jeg ikke få fri. Der er enormt travlt på jobbet og vi er kun 3 i mit team og den ene er på ferie lige nu og er først tilbage om 2 uger. Så jeg må finde andre planer.

Allerede nu, i disse dage lyder det som om at der er en mindre krig igang ude i gaderne... som ved Nytårsaften i DK lades der op.  Jeg kan ikke lide det. Overhovedet ikke.

Dog bevæger jeg mig ud lørdag eftermiddag. En fødselsdag på en af Barcelonas Strande (som senere på aften/natten vil udvikle sig til en "krigszone") og senere på eftermiddagen endnu en fødselsdag og så hjem inden det bliver slemt.

Nu må vi se om der ikke skulle dukke noget op. Det gør der jo gerne.

Annette Raunsbjerg

Annette Raunsbjerg

Email:

Raunsbjerg [a] gmail dot com

Gamle værker

Counters

Locations of visitors to this page

Andet...

DanskeWeblogs.dk | Katalog af de danske blogs

Spanske Aviser (Los Periodicos)

Tags

Arkiv

Relaterede