Smartlog v3 » Barcelona » Ferie og Sprog...
Opret egen blog | Næste blog »

Barcelona

...At flytte til Barcelona - og livet i Barcelona

Ferie og Sprog...

28. Sep 2011 12:06, Barcelona

...Så er den næste ferie allerede booket. Eller de næste. Har stadig 10 ferie dage tilbage dette år. Her i Spanien kører det ikke fra maj til maj som i DK men fra 1.januar til 31. dec. Så ferieåret følger kalenderåret.

Min kære søster kommer og besøger mig igen til november, så nu har jeg taget fri de dage hun er her. Plus jeg har booket feriedage i starten af december hvor der også falder et par helligdage, så nu har jeg fri hele ugen i stedet for bare 2 dage. Og endeligt har jeg booket dagene mellem Jul og Nytår. Ved dog endnu ikke om jeg skal til DK i Julen. Det kommer meget an på hvad der viser sig at lejligheder på markedet. Jeg render nemlig lidt i flyttetanker... og mest fordi min kontrakt udløber i slutningen af maj, så det er ikke for tidligt at begynde at kigge (har ikke lyst til at vente til sidste øjeblik og så bare tage hvad der nu er... for så at flytte igen). Så måske rejsepenge skal bruges på lejlighed. Men lad os nu se. Dejligt at have feriedagene placeret allerede og have det at se frem til.

Næste uge forventer jeg at begynde på et sprogkursus igen. (Spansk). Trods mine nu 5 år her i Spanien er min grammatik stadig temmelig dårlig. Jeg har ikke gjort nok ved det. Har et kæmpe ordforråd, men grammatikken stinker. Jeg ved stort set altid når jeg har sagt/talt en fejl... men så er det jo for sent, jeg vil nu gerne komme det i forkøbet så jeg undgår de fejl... Så i aften tager jeg forbi sprogskolen og melder mig til og betaler for de næste 3 måneder. 2 aftener om ugen. Og så skal jeg lige have rusket vennerne... for jeg mistænker dem for at være vant til at lytte mine fejl. De forstår mig men retter mig ikke længere... det SKAL de  ...Men det hjælper naturligvis heller ikke at engelsk er sproget på jobbet og at min flatmate og jeg taler engelsk sammen (da hun er engelsk).

Og med spansk 2 aftener om ugen og medfølgende lektier så tror jeg hurtigt jeg kommer tilbage i rutinen med grammatikken... for jeg kender jo godt grammatikken, jeg er bare ikke for gode venner med den.

Lidt genbrugsbilleder...:

Barcelona street grafiti Lidt Barcelona Street Grafiti...
Barcelona Beach View Barcelona Beach View set fra Hotel "La Vela"
Kaktus frugt Kaktus blomster og Kaktus frugt...

Billederne fra Cubelles kommer på i aften...

Annette Raunsbjerg

Annette Raunsbjerg

Email:

Raunsbjerg [a] gmail dot com

Gamle værker

Counters

Locations of visitors to this page

Andet...

DanskeWeblogs.dk | Katalog af de danske blogs

Spanske Aviser (Los Periodicos)

Tags

Arkiv

Relaterede