Smartlog v3 » Barcelona » Ferien er slut...
Opret egen blog | Næste blog »

Barcelona

...At flytte til Barcelona - og livet i Barcelona

Ferien er slut...

16. Apr 2012 08:47, Barcelona

...*...Suk!* - Så er min ferie slut. Jeg gad altså godt at jeg lige havde et par dage mere derhjemme... sådan lige at få det hele fin pudset lidt. Få styr på det "sidste". Få ordnet alt det jeg ikke lige har nået i min ferie...  -  Misforstå mig endelig ikke, jeg er skam glad for at være tilbage på jobbet... (jeg er jo glad for mit job (og glad for at have et i disse tider)), men man kunne jo altid lige bruge en dag eller to mere... Derfor måtte jeg også stille vække uret et pænt stykke væk fra sengen så jeg var nødt til at rejse mig for at slukke det.

Nu må resten så komme lidt efter lidt... Ikke at der mangler meget. Og når jeg får min nye super hurtige Internet forbindelse så skal der nok komme lidt billeder og måske en lille video med udsigten fra min dejlige balkon.

Nu vil jeg bruge formiddagen på at læse alle mine ulæste mails...  sortere dem fra som jeg kan se allerede er out-of-date... og så langsomt gå i gang med resten af dem. 

Ha' en fantastisk dag derude.

Kommentarer

  1. Ellen
    17. Apr 2012 09:21
    1

    Nemlig: Man kan ALDRIG få ferie nok ;-)
    Man bliver da helt misundelig over, at du får fibernet - det skulle være helt fantastisk, men det kan man jo også se på hurtigheden af det - 100 MB - man når jo knapt at trykke på enter, før siden allerede er forældet ;-)

Annette Raunsbjerg

Annette Raunsbjerg

Email:

Raunsbjerg [a] gmail dot com

Gamle værker

Counters

Locations of visitors to this page

Andet...

DanskeWeblogs.dk | Katalog af de danske blogs

Spanske Aviser (Los Periodicos)

Tags

Arkiv

Relaterede