Smartlog v3 » Barcelona » Forresten... Sandstorm...
Opret egen blog | Næste blog »

Barcelona

...At flytte til Barcelona - og livet i Barcelona

Forresten... Sandstorm...

20. Jun 2012 16:31, Barcelona

...Jeg har jo haft travlt og fik slet ikke opdateret nok i sidste uge  og kommer nu i tanker om en ret mærkelig hændelse her i Barcelona. Tirsdag, sidste uge blev vi nemlig ramt at en ret sjælden (på disse kanter) atmosfærisk forstyrrelse. En sandstorm.

Jeg var i tirsdags stået af metroen inde i centrum ved 18 tiden og var på vej mod min aftale... Det var blæst voldsomt op. MEGET endda. Da jeg stod på toget ude hvor jeg arbejder var der ret vindstille og nu blæste der en stærk vind som gjorde at der var MASSER af støv, og sand og pollen og meget andet i luften...  samtidigt var himlen helt gråsort... (...og min paraply lå selvfølgelig derhjemme). 

Da jeg igen 2 timer senere stod på gaden var blæsten væk og himlen næsten blå igen...

Det viser sig at Barcelonas strande var blevet ramt af en heftig sandstorm. Meterologerne siger at den slags er nærmest umulig at forudsige og i dette tilfælde drejede det sig om at vinden pludselig skiftede retning og på et tidspunkt var vindstyrken oppe på ca. 85 km/t (det er slet ikke så lidt)... og så er det jo slet ikke underligt at man kunne få sand i øjnene inde i centrum. Tænk engang at blive ramt af sand på kroppen med 85 km/t...  man kan jo ligeså godt gnide et stykke sandpapir mod huden... - Av!

Jeg har fundet lidt omkring hændelsen på YouTube så i kan se vores Sandstorm.  -  Jeg er glad for at jeg ikke var på stranden... (men jeg skal jo også arbejde så det har jeg slet ikke tid til)

...Og her på den næste kan man se en lille "mini" tornado hvis man kigger i vandet ved siden af "W" Hotellet.Annette Raunsbjerg

Annette Raunsbjerg

Email:

Raunsbjerg [a] gmail dot com

Gamle værker

Counters

Locations of visitors to this page

Andet...

DanskeWeblogs.dk | Katalog af de danske blogs

Spanske Aviser (Los Periodicos)

Tags

Arkiv

Relaterede