Smartlog v3 » Barcelona » Hurra for online mad shopping...
Opret egen blog | Næste blog »

Barcelona

...At flytte til Barcelona - og livet i Barcelona

Hurra for online mad shopping...

5. Oct 2012 11:44, Barcelona

...Altså der hvor jeg boede før havde jeg jo 2 supermarkeder inden for max. 5 min. gang.  Hvor jeg skulle op af bakke tomhændet... og ned af bakke med mine indkøb... og det var let... selv 2 minutter i lukketid kunne man lige nå at være den sidste kunde inden for døren, som havde glemt at købe mælk.

Hvor jeg bor nu har jeg minimum 20 min. gang til et lille bitte supermarked med dårligt udvalg...  Ned af bakke tomhændet og op af bakke med min indkøb... også selv med min granny-trolley er det en træls opgave.

Jeg har længe. LÆNGE... overvejet at købe ind online men havde ikke rigtigt fundet mit "online-supermarked". Jeg vil jo stadig gerne se hvad jeg køber, om ikke andet så bare et billede så jeg ved at jeg har fat i det rigtige...  Der har jo hele tiden været muligheden for at tage ud og handle ind og så få det leveret... men det blev bare aldrig rigtigt til noget.

Men nu råber jeg altså hurra for online mad shopping...

Har nu købt ind hos Carrefour... i deres online butik. Placerede min ordre i går... og har fået leveret i dag. Og jeg må sige jeg er ganske tilfreds. Ingen ødelagte æg, min friske mælk fra kold, frugt og grønt lader også til at være af god dato/kvalitet...  og så tog jeg jo lige chancen når jeg nu ikke selv skulle slæbe og bestilte 16 liter vand.

Det bliver ikke sidste gang jeg benytter mig af dem.

Hurra for online mad shopping...

Jeg har dog en anden jeg vil afprøve...  - men jeg tror jeg måske har fundet mit online supermarked...  Carrefour Online. (De burde faktisk betale reklamepenge for dette)  -  Det er altså rart ikke at skulle slæbe sig en pukkel til med købmandsvarer...

Kommentarer

 1. anjoe
  6. Oct 2012 17:06
  1

  Tillykke, Annette, jeg kan sandelig godt forstå din glæde over at ha' fundet en god leverandør, og snart måske to!
  Uden en cykel, scooter eller bil, men "blot" en trolley, da har du efter flytning fået en udfordring af de svære. Med det nye leveringssystem kan du kontra glædes endnu mere over din dejlige bolig, så Rimkogeren og jeg smiler omkap med dig :-D
  Hav en dejlig weekend.

Annette Raunsbjerg

Annette Raunsbjerg

Email:

Raunsbjerg [a] gmail dot com

Gamle værker

Counters

Locations of visitors to this page

Andet...

DanskeWeblogs.dk | Katalog af de danske blogs

Spanske Aviser (Los Periodicos)

Tags

Arkiv

Relaterede