Smartlog v3 » Barcelona » Jaaaaa.....
Opret egen blog | Næste blog »

Barcelona

...At flytte til Barcelona - og livet i Barcelona

Jaaaaa.....

21. Feb 2009 17:59, Barcelona

....det lykkes mig at finde et par jeans som bare sidder. Som bare får måsen til at se skøn ud... som får mine ben til at blive endnu længere... og som bare...  som bare sidder.

...Og ikke nok med det! De er købt i en størrelse jeg ikke har købt i bukser i mange år. Jeg er godt nok de seneste par måneder røget ned i størrelse... faktisk begyndte det lidt i September da jeg vandrede Caminoen... men de kilo jeg plejer at tabe der finder som regel "sin plads" igen...   men ikke denne gang og der er røget flere kilo af...  ikke fordi jeg har været på slankekur... men jeg tror det skyldtes al den "stress" der har huseret med hospitals besøg og tests osv... gennem de sidste par måneder...

Det var nu også på tide at jeg fandt et par Jeans/bukser som sidder som de skal... ALLE mine bukser er for store... dem ALLEsammen. Jeg render og hiver dem op hele tiden...  (faktisk kan jeg tage de fleste af dem af uden at lyne/knappe op først).

Nu er jeg desværre (eller måske heldigvis) en af dem der er født uden Shoppe-gen.  Shopping både keder og trætter mig... og hvis jeg ikke finder det jeg leder efter ret hurtigt - tjaaaa....  så giver jeg op.  Men.... når jeg så finder det jeg vil have...  så koster det!!

Jeg har gennem tiden prøvet mange par H&M jeans, Mango-Jeans, Zara-Jeans og ellers Jeans hvor pengepungen kan være med, når nu man er på en spansk lønning...  men de sidder bare som om de ikke var syet efter min kropsfigur...  -  Når jeg finder mine Jeans så bliver det som regel Diesel...  

Men ikke i dag...   I dag endte jeg i Pepe-Jeans... (en butik jeg som regel aldrig handler i fordi de som regel kun har pyg-mæ størrelser... ) Jeg fandt et par Jeans som jeg godt kunne lide, som de hang der til display... Spurgte efter dem i en størrelse som jeg faktisk allerede på forhånd gik udfra var for lille... (pyg-mæ størrelser taget i betragtning) jeg smuttede i prøverummet og gled uden problemer i bukserne... de blev lynet og knappet igen uden problemer... og der kunne jeg så stå og beundre mit eget slanke spejlbillede... og min egen po-po som nu gerne skulle kunne dreje et par nakke af led... (mere end den gør i forvejen, naturligvis).

Selvfølgelig var de ikke på tilbud/udsalg. (ja - udsalget kører fortsat her). Så jeg måtte punge ud... til fuld pris...  - men nu ejer jeg så til gengæld et par kvali' jeans som bare siddder virkelig godt...  det eneste par bukser i mit klædeskab som ikke er for store....  - Det er bare en skam at det kun er om fredagen det er Jeans-dag på mit arbejde...  ;-)

Kommentarer

 1. Kristina
  21. Feb 2009 19:58
  1

  Til lykke med dem - tænk ikke at eje shoppegen, hvor rig jeg ville være så :-)

 2. Anja
  23. Feb 2009 14:18
  2

  jeg er ogsaa inkarneret Pepe-Jeans fan, ligesom jeg er Campers fan. Og det er dyrt at skulle punge ud til fuld pris, men naar der nu ikke er andet der virker...

 3. Annette i Barcelona
  23. Feb 2009 20:36
  3

  @Kristina: Man bliver ikke nødvendigvis rig af ikke at have et shoppegen... ;-)

  @Anja: Ja... nogle gange så man man altså bare acceptere at det koster at være lækker... og have gode sko på ;-) hehe

Annette Raunsbjerg

Annette Raunsbjerg

Email:

Raunsbjerg [a] gmail dot com

Gamle værker

Counters

Locations of visitors to this page

Andet...

DanskeWeblogs.dk | Katalog af de danske blogs

Spanske Aviser (Los Periodicos)

Tags

Arkiv

Relaterede