Smartlog v3 » Barcelona » koldt koldt...
Opret egen blog | Næste blog »

Barcelona

...At flytte til Barcelona - og livet i Barcelona

koldt koldt...

5. Dec 2012 10:53, Barcelona

Det er blevet vinterkoldt her i Barcelona, og det mærkes tydligt her i lejligheden. Hvert år ved denne tid savner jeg termovinduer og isolerede vægge.  På trods af indkøb af tykkere gardiner, og et gulvtæppe til under spisebordet... som selvfølgelig gør noget, så er der stadig koldt i lejligheden.
Har indkøbt en olieradiator, men den er jo en strømsluger... og så tager det også pænt lang tid inden der er varmet op.... og desværre skuffer den mig lidt for jeg forventede faktisk at den holdte varmen, men det gør den ikke. Særligt længe i hvert fald.

En bonus ved at rejse til DK i Julen er jo at husene er isolerede og der er termovinduer og der er varmt...

Planen er visit fra 20. dec og ca. 10 dage frem. Jeg glæder mig.

Kommentarer

 1. Anni
  5. Dec 2012 14:40
  1

  Dejligt at du er tilbage - håber du kan "varme" dig lidt ved tanken om en dejlig juleferie herhjemme, her er der også koldt og der har sneet de seneste dage, ca. 10 cm. sne er der kommet i nat/til morgen,smukt er det men koldt.

 2. Ellen
  6. Dec 2012 21:01
  2

  Uhaja, jeg har, fra mine kolleger i Madrid, hørt om de kolde, spanske vinterhuse, hvor man hundefryser i flere måneder om året ... jeg forstår ikke, hvorfor 'nogen' ikke gør noget ved det - i hvert fald i nybyggerier.

 3. Annette i Barcelona
  12. Dec 2012 14:09
  3

  @Anni: Ja, det bliver lige når energien er der. ;-) Og lige nu sker der ikke så meget så der er ikke så meget at skrive om. ;-)

  @Ellen: I ny byggerier bliver der gjort lidt ved det... flere huse/lejligheder bliver bygget med dobbelt vinduer men stadig uden isolering.... for husene her er jo mest af alt bygget til at holde varmen ude om sommeren. Heldigvis er vinteren her i Barcelona kort... og en trøje og et tæppe er for det meste nok. ;-)

Annette Raunsbjerg

Annette Raunsbjerg

Email:

Raunsbjerg [a] gmail dot com

Gamle værker

Counters

Locations of visitors to this page

Andet...

DanskeWeblogs.dk | Katalog af de danske blogs

Spanske Aviser (Los Periodicos)

Tags

Arkiv

Relaterede