Smartlog v3 » Barcelona » Kronede dage...
Opret egen blog | Næste blog »

Barcelona

...At flytte til Barcelona - og livet i Barcelona

Kronede dage...

22. Oct 2012 14:01, Barcelona

Barcelona Taxi'er har kronede dage.

Metroen strejker i myldretiden og kører med nedsat service. Busserne strejker fuldstændigt i myldretiden og køre med nedsat service resten af tiden... 1 ud af 5 busser kommer...  Derfor prajer de som har råd en taxi når de bliver trætte af at vente. Og vente får man lov til når en bus der kører hvert kvarter har nedsat service niveauet til 1 ud af 5....  (det er fandme ikke sjovt skulle jeg hilse og sige).  Jeg forstår godt hvorfor der strejkes... men syntes alligevel det er irriterrende når det rammer mig...  men jeg har jo ikke råd til at kører i taxi hver gang.

Hvor længe alt dette strejken i myldretiden skal fortsætte ved jeg ikke... det er der vist ikke rigtigt nogen der gør... så det er en god ide at checke nettet hverdag inden man skal bruge offentligt transport.

Men det er nu at jeg ville ønske at jeg havde bil eller moto...

Kommentarer

 1. søren Arildsen
  23. Oct 2012 00:11
  1

  Blev lige snydt som vandet drev af en taxachauffør. Måtte betale 46 euro for en taxatur fra lufthavnen til centrum. Opdagede det først, da en kollega fortalte, at de havde kørt turen for den halve pris - men taxameteret blev heller aldrig slået til. Da vi påtalte den høje pris - slog han bare ud med armene og sagde, de andre chauffører tog for lidt - og væk var han ;-) god start på et kursusophold...

 2. Annette i Barcelona
  23. Oct 2012 07:34
  2

  @Søren: Ja en taxitur fra lufthavnen til centrium koster max. 25 euro. De har en minimums pris der hedder 20 euro fra Lufthavnen til byen... men for 46 Euro...!

  Well jeg håber du trods alt får et godt ophold.

  Pas på dine ejendele når du færdes i centrum, her er mange taske/lommetyve.

 3. Anni
  23. Oct 2012 09:57
  3

  Ja heroppefra følger vi med i reaktionerne i Spanien - det er mildt sagt svære tider for rigtig mange i Spanien, menneskeligt forståeligt at der reageres. Det gør et stort indtryk når konsekvenserne for en ung arbejdsløs eller gammel fortælles. - men jeg leder efter hvad er spaniernes egne forslag til løsning på Spaniens økonomiske krise?

 4. søren Arildsen
  27. Oct 2012 19:35
  4

  Tja . det blev et fint ophold. Vi fik lært en masse om mobile world congress - besøgt flere medier og bedst af alt - vi drak kaffe med vicepræsidenten i FC Barcelona Didac Lee. Vejret var jo fremragende, og det samme var både maden og det at gå rundt i en så spændende by som Barcelona. Eneste malurt i bægeret var, at rejselederen fik stjålet en taske med ipad, iphone, penge og kreditkort.

Annette Raunsbjerg

Annette Raunsbjerg

Email:

Raunsbjerg [a] gmail dot com

Gamle værker

Counters

Locations of visitors to this page

Andet...

DanskeWeblogs.dk | Katalog af de danske blogs

Spanske Aviser (Los Periodicos)

Tags

Arkiv

Relaterede