Smartlog v3 » Barcelona » Lørdag morgen...
Opret egen blog | Næste blog »

Barcelona

...At flytte til Barcelona - og livet i Barcelona

Lørdag morgen...

3. Nov 2012 11:03, Barcelona

I går efter arbejde gik turen til IKEA med en kollega og hendes mand. Der var sindsygt mange mennesker i IKEA på sådan en fredag eftermiddag. Det er ihvertfald ikke i IKEA krisen den kradser.

Jeg fik købt et gulvtæppe til spisebordet og et filt-skrid-tæppe til at lægge under og tage lidt af kulden.  Det er blevet lagt ud og det ser skide godt ud, og gør virkelig en forskel. Jeg har stået med bare fødder, den ene på tæppet og den anden på fliserne og sikken en forskel... Det var dog helt enormt. Håber virkelig det kan mærkes når vinteren for alvor træder ind.

Fik også købt nogle tykkere gardiner. De er blevet lagt op. Og hængt op i den ene side... da jeg skulle hænge dem op i den anden side af den lange gardinstang (som er understøttet på midten) fik jeg revet gardinstang holderen ud af væggen med skruer og ravplugs!! Så nu skal jeg lige en tur forbi isenkræmmeren (hedder det ikke sådan?)... og købe noget til at reparere med... så gardinerne kan komme op og hænge.

I Ikea fik jeg også købt sådan noget "stryge-tape" så man kan lægge gardiner op. Der fulgte med til de gardiner som jeg købte i går, men de gardiner der hænger i soveværelset skal også lægges op. der hænger et dobbelt sæt som har været bundet op med en knude siden april... så det er vist på tide at jeg får dem lagt op så de kan trækkes ordentligt for her til vinter...

På et tidspunkt i næste uge ankommer en radiator som jeg har bestilt. Sådan en med olie i og en termostat... så nu kan vinteren bare komme. (siger hun... selvom hun fortrækker de LUNE vinterdage...).

Desværre tror rigtigt mange mennesker at her er dejligt lunt om vinteren og hvis man på facebook nævner at her er koldt eller har været koldt om natten får jeg altid denne kommentar "Yeah... right...!!"  Enkeltlags vinduer, klinkegulve og uisolerede mure... gør at det faktisk føltes koldere her end i DK... men i det mindste er vinteren kortere... og jo vi har en del lune vinterdage...  - men her bliver også koldt.

Nu vil jeg til isenkræmmeren... og lige forbi cafeeen og have mig en gang "chocolate con churros"

Kommentarer

 1. Morten
  5. Nov 2012 09:00
  1

  Churros er altid godt...den mulighed skulle vi have i Danmark

 2. Annette i Barcelona
  5. Nov 2012 11:15
  2

  @Morten: Jeg tror julemarked i tivoli byder på muligheden, men her er det jo noget vi kan få hverdag. ;-)

 3. Rav og Krat
  6. Nov 2012 16:05
  3

  Der kan sagtens være koldt i Spanien :-)
  Chokolade med skruer kan man godt få i Tivoli
  Skøn dag til dig :-)

 4. Annette i Barcelona
  7. Nov 2012 09:19
  4

  @Rav & Krat: Problemet med kulden i Spanien er at næsten bliver koldere indenfor en udenfor... i hvertfald føltes det sådan... pga. af dumme klinkegulve... som er en velsignelse om sommeren.

  Hedder Churros virkelig skruer i DK?

Annette Raunsbjerg

Annette Raunsbjerg

Email:

Raunsbjerg [a] gmail dot com

Gamle værker

Counters

Locations of visitors to this page

Andet...

DanskeWeblogs.dk | Katalog af de danske blogs

Spanske Aviser (Los Periodicos)

Tags

Arkiv

Relaterede