Smartlog v3 » Barcelona » Mærkedage...
Opret egen blog | Næste blog »

Barcelona

...At flytte til Barcelona - og livet i Barcelona

Mærkedage...

8. Sep 2012 14:33, Barcelona

...Jeg have jo faktisk en mærkedag i august måned. Jeg har nu opholdt mig 6 år i Barcelona... og nyder det stadig. 6 år...  tænk en gang...  tiden flyver. ;-)  Der er sket meget i de 6 år jeg har opholdt mig her.  Noget ville jeg gerne havde været foruden, men sådan kan det jo også være i Danmark... at der er ting man gerne er foruden, men alt i alt er jeg stadig forelsket i byen... og jeg har nogle dejlige venner som jeg helst IKKE vil undvære.

Her forleden havde jeg lige endnu en mærkedag som jeg glemte lidt. Måske fordi jeg holder ferie?  Jeg har nu været hos samme firma i 5 år...  men det er uofficelt for 3 første 3 måneder var på en kontrakt hos Manpower...  officelt er det først til december... men 5 år er vel 5 år... uanset kontrakten ;-) arbejdspladsen er den samme.

Og man må sige der er sket meget i virksomheden mens jeg har været der... da jeg startede var vi knap 200 mennesker og man "kendte" alle... man vidste ihvertfald mere eller mindre hvem alle var...  Nu er vi ca. 650 og nu føler jeg at jeg kender "ingen" hverdag ser jeg "nye" mennesker...  Vi vokser og vokser og planen er at vi skal fortsætte med at vokse...

...ja, jeg er stadig glad for mit job der.

Annette Raunsbjerg

Annette Raunsbjerg

Email:

Raunsbjerg [a] gmail dot com

Gamle værker

Counters

Locations of visitors to this page

Andet...

DanskeWeblogs.dk | Katalog af de danske blogs

Spanske Aviser (Los Periodicos)

Tags

Arkiv

Relaterede