Smartlog v3 » Barcelona » Mit Citrontræ...
Opret egen blog | Næste blog »

Barcelona

...At flytte til Barcelona - og livet i Barcelona

Mit Citrontræ...

5. Sep 2012 18:32, Barcelona

Tilbage i januar plantede jeg 5-6 citronkerner (sten?)... og 3 en halv måned begyndte 3 af dem at spire. Resten så jeg aldrig. De havde det ikke i sig. De ville ikke.

Efter et par måneder som små spirer blev de plantet hver for sig så de kunne få plads til at være. Plads til at give lods og plads til at gro.

Den ene spirer døde... den kunne ikke. Havde ikke styrken. En anden har vokset sig 16 cm. høj, men har det vist ikke helt for godt hvis man skal læse bladene. Den stærkeste af dem alle er nu 25 cm. høj. i god stand. Sprudler af lyst og energi. Den skal også snart omplantes igen. Må blive nu mens jeg holder ferie. For potten er vist ved at være for lille. Rødderne vokser ud af potten.

Selvom jeg gerne så det ville det nok for for meget at håbe på at jeg næste år kan høre egne citroner. Det siges at man skal være heldig at fået et citrontræ til at bære frugt hvis man har plantet det som jeg har...  men lad os se...  ;-)

Mit citrontræ

Kommentarer

 1. Anni
  5. Sep 2012 20:05
  1

  Hej Annette
  Hvor er der megen symbolik i det indlæg. -

 2. Ellen
  6. Sep 2012 11:29
  2

  Held og lykke med dit citrontræ. Selv om denne artikel er beregnet på danske forhold, er der måske alligevel noget nyttig viden for dig:
  http://www.gardena.com/dk/garden-life/alt,-hvad-du-altid-har-villet-vide-om-citrustraeer-og-deres-overvintring/

 3. anjoe
  6. Sep 2012 17:42
  3

  Med alle de frugter og grønt du kan købe, hvor du bor, er det lidt sjovt, at du selv prøver dyrkning af visse :) Men pøj-pøj, 100% :-D

 4. Anette Selander
  23. Feb 2013 07:27
  4

  Har lige fået et rigtigt flot citrontræ, med 5 store flotte frugter,mit problem er bare hvordan passer jeg det? har gulvvarme, hvad gør jeg?

Annette Raunsbjerg

Annette Raunsbjerg

Email:

Raunsbjerg [a] gmail dot com

Gamle værker

Counters

Locations of visitors to this page

Andet...

DanskeWeblogs.dk | Katalog af de danske blogs

Spanske Aviser (Los Periodicos)

Tags

Arkiv

Relaterede