Smartlog v3 » Barcelona » Mit nabolag...
Opret egen blog | Næste blog »

Barcelona

...At flytte til Barcelona - og livet i Barcelona

Mit nabolag...

11. Jun 2012 13:41, Barcelona

...Efter nu 2 måneder i mit nye nabolag har jeg opdaget at her bor en del ældre mennesker eller rettere pensionister... (men nok ikke flere end andre nabolag).

Der er ham som altid er på gaden i hans hjemmesko, han lufter sin lille hvide puddelhund. Unset tidspunkt jeg har været på gaden, er han på gaden med sin hund. Omend tempoet er meget langsomt så får da luft begge to.

Der er hende som går med meget små korte skridt... men som altid er i stand til at kravle over hegnet når nu skal ned med affaldsposen. Det ser ganske morsomt ud... for hegnet (ca. 1 meter højt) tager hun uden problemer trods hun er en lille dame på 70-75 år... hvorefter hun med bitte små skridt bevæger sig ned til kontaineren med skraldeposen.

Der er også ham den ældre herrer som jeg efterhånden har lyst til at gå ned og "råbe af".  Hver formiddag sætter han sig ind i sin bil, starter den, og så holder han der i en halv times tid... gasser lidt op engang imellem..., hvor efter han slukker motoren og går ind i sin bolig igen. Det sker hver dag. (Frustrende de dage man arbejder hjemmefra og har conference kald)

...og der er mange flere, alle med deres rutiner og morsomheder.

...Og så er der katten som jeg overvejer at "stjæle". Den har ikke noget halsbånd på... og den færdes ofte udenfor...  men den er for folt til at være en hjemløs kat. Den er fin og langhåret og måske i virkeligheden en udbryderkonge...? En dag lå den midt på vejen og skabte trafikale problemer. Den havde fundet en lun plet i asfalten og der blev den liggene. Temmelig upåvirket af busser og biler der passerede...  til sidst fik jeg dårlige nerver og gik ned og flyttede den. Jeg ville virkelig ikke kunne klare at se den blev kørt ned.

Overvejer lidt om jeg skal have min egen kat, for det går jo ikke bare at snuppe en der tilhører en anden.

Kommentarer

 1. Ellen
  13. Jun 2012 22:47
  1

  Sikke en masse mere eller mindre hyggelige iagttagelser :-)
  Mest uforstående er jeg nok over for ham, der sætter sig i bilen og bruger en masse benzin på ikke at køre nogen steder hen!?

  Du må have din egen kat. Det er SÅ hyggeligt med en kat, og den eneste årsag til, at vi ikke længere har en, er at vi er alt for ofte væk; enten i Sverige eller England.

 2. Annette i Barcelona
  14. Jun 2012 09:02
  2

  @Ellen: Nej jeg forstår heller ikke ham der sætter sig ind i bilen. Dels forurener det voldsomt, og det larmer.. og så koster det jo ham en masse penge i benzin.

  Jeg overvejer stadig om jeg skal have kat. Jeg vil meget gerne med der skal også være lidt mening med det for der er dage hvor jeg stort set kun er hjemme for at sove og det er jo synd for katten.

 3. PH
  5. Jul 2012 12:50
  3

  Hvad er det med kvinder og katte? ;o)

  Prøv at læse http://ing.dk/artikel/130595-katteparasit-faar-flere-kvinder-til-at-begaa-selvmord ;o)

 4. Annette i Barcelona
  5. Jul 2012 13:03
  4

  @PH: Hvad er det du forsøger at sige...?

 5. PH
  5. Jul 2012 16:53
  5

  At katte er farlige for kvinder ;o)

  Jeg gasser blot - havde lige læst artiklen, da jeg læste din blog.

  Bortset fra det, så har jeg altid undret mig over, hvorfor kvinder er til katte (der vader rundt på køkkenbordet og ofte kommer slæbende med en mus), mens mænd er til hunde (der som regel skal ud og besørge midt under fodboldkampen, og gør som en gal af postbudet, når man har tømmermænd). Selvfølgelig er der masser af undtagelser.

 6. Annette i Barcelona
  5. Jul 2012 20:24
  6

  @PH ;-) - Skulle jeg vælge ville jeg helst have en hund. Men det vil betyde at jeg skal direkte hjem fra arbejde hver dag... for at lufte hund. Og det ved jeg ikke om jeg har lyst til.

  Men en kat kan godt være alene det meste af dagen... og så skal den heller ikke luftes flere gange om dagen ;-) Og kommer den slæbende på en mus... ja så er det lige før den får en belønning... for så har jeg mus i lejligheden...

  ...og en guldfisk eller en hamster viser ikke tegn på glæde når man kommer hjem...

 7. PH
  5. Jul 2012 20:48
  7

  Indrømmet, man er mere bundet af en hund - med mindre man har en aftale med naboens knægt, eller sårn.

  Og hunde i storbyen, er egentlig en uskik (synd for hunden) - især, hvis man, som jeg, er til de større hunde.

 8. Annette i Barcelona
  5. Jul 2012 20:57
  8

  @PH: Det er i det hele taget synd syntes jeg at have en hun i en lejlighed... og min lejlighed er lille... og det ville være synd for selv de små af slagsen... (som efter min mening ikke er hunde).

  Selv er jeg også til de store hunde... men dog ikke grand danois store... for det er jo nærmest en hest...

  Når jeg er klar... bliver det en langhåret schæfer (tror jeg).

 9. PH
  5. Jul 2012 21:21
  9

  Hæ, vi er næsten enige. Jeg foretrækker dog så afgjort standardtypen. Langhår er en fejl i mine øjne. Men smag og behag .. ;o)

  Men de skal trænes! Heldigvis er det sjovt.

Annette Raunsbjerg

Annette Raunsbjerg

Email:

Raunsbjerg [a] gmail dot com

Gamle værker

Counters

Locations of visitors to this page

Andet...

DanskeWeblogs.dk | Katalog af de danske blogs

Spanske Aviser (Los Periodicos)

Tags

Arkiv

Relaterede