Smartlog v3 » Barcelona » Nu er der noget om...
Opret egen blog | Næste blog »

Barcelona

...At flytte til Barcelona - og livet i Barcelona

Nu er der noget om...

11. Feb 2009 19:30, Barcelona

...snakken!!

(Og det er ikke spor for tidligt)

I meget meget meget meget meget meget lang tid har jeg talt om at ville tage et spansk grammatik kursus. Jeg har kigget efter dem, priser, tider, lokation osv.  - talt med dem... og næsten meldt mig til.  Men næsten rækker jo ikke langt... og det gør det heller ikke hvis man fortsætter med at tale i de samme to datider efter 2 og et halvt år i landet...  (ja jeg har måske høje krav til mig selv).

Jeg kan sagtens tale og forstå... men bøje verber i de helt rigtige tider... er ikke altid min helt stærke side... jeg benytter mig af de tider hvor jeg føler mig tryg uden at bevæge mig ud på kanten af "verbernes bøjninger". Men verberne er jo ikke det hele... det handler også om Ser og Estar som stadig driller...  Der er ingen regler uden undtagelser... 

Men nu er det slut... Nu har jeg gjort noget ved snakken. Jeg har nemlig tilmeldt mig et online kursus, hvor man er tilknyttet en lærer, som man kan stille alle nødvendige spørgsmål... og hun retter mine opgaver... fortæller mig hvad der er forkert og HVORFOR det er forkert...   Det kræver en indsats fra mig selv... men det bliver ikke svært, for nu skal jeg videre i det spanske sprog ;-)

Kommentarer

 1. Anita
  11. Feb 2009 21:00
  1

  Det lyder som en rigtig god idé - og et godt tiltag, at der er lavet sådan noget online.

  Håber du får banket nogle ting på plads :-)

 2. Annette i Barcelona
  11. Feb 2009 22:26
  2

  @Anita: Det håber jeg sørme også... det er på tide at flytte "grænsen" lidt. Men samtidigt så står det måske ikke helt så slemt til som jeg bilder mig selv ind... desværre kan man ikke altid følge sin egen udvikling på det område... Det er gerne andre der lægger mærke til at sproget bliver mere flydende og stabilt og fejlfrit... - men kurset skal nu nok hjælpe... jeg har allerede lavet fejl... som er blevet rettet. :-)

 3. Anita
  12. Feb 2009 08:16
  3

  Det vil altid være rart at få nogle ting terpet igennem igen, om du så kan dem i forvejen. Og det skulle næsten være mærkeligt, om ikke du får lært noget nyt, eller får nogle ting mere ind på rygraden.

  En god indiktator til at du stadig er godt tilpas dernede, i øvrigt. At du fortsat klør på for at lære alle finurligheder i sproget.

 4. anjoe
  12. Feb 2009 11:44
  4

  Det kursus er da lige, hvad du har brug for. Pøj, pøj, Annette ;-)

 5. jette Eskildsen
  12. Feb 2009 15:59
  5

  Hej Annette
  Det skal nok komme,du plejer jo at hænge i til det lykkes,så vi venter bare spændt på hvornår du fortæller det er på plads.Men en anden lille ting jeg ikke har på plads er togtider fra Barcelona til Pamplona da jeg næste gang jeg skal gå Caminoen, lander i Barcelona så jeg vil blive glad hvis du kan hjælpe med en adresse.
  På forhånd Tak Jette

 6. Annette i Barcelona
  12. Feb 2009 16:39
  6

  @Jette: kan du ikke sende mig en mail så skal jeg se hvad jeg kan gøre

Annette Raunsbjerg

Annette Raunsbjerg

Email:

Raunsbjerg [a] gmail dot com

Gamle værker

Counters

Locations of visitors to this page

Andet...

DanskeWeblogs.dk | Katalog af de danske blogs

Spanske Aviser (Los Periodicos)

Tags

Arkiv

Relaterede