Smartlog v3 » Barcelona » Ny "kærlighed..."
Opret egen blog | Næste blog »

Barcelona

...At flytte til Barcelona - og livet i Barcelona

Ny "kærlighed..."

6. Jun 2012 13:05, Barcelona

I sidste uge var jeg til kiropraktor...  hvor jeg fik knækket nakke og ryg og hold da op hvor det løste op for en del spændinger jeg vidste jeg havde (i nakken) og nogle jeg ikke vidste jeg havde(i ryggen). I går var jeg så afsted igen. Blev igen knækket... og det føltes bare så dejligt selvom man dagen efter godt kan føle at en elefant har siddet på en.

Jeg har nu skrevet mig op for en behandling på 36 gange... som skal bruges inden for det næste halve år... dels for at løsne helt op for de spændinger der er... dels for at blive "adjusted" (ved ikke hvad man kalder det på dansk...  rettet rigtigt til??)... og så derefter vedligeholdelse og forstærkning... Alt inklusive i de 36 behandlinger.

Billigt er det ikke... men dyrt er det heller ikke. Og da min rygrad jo er et ret vigtigt element i min krop kan man jo spørge sig selv om den har en pris... for gør man intet bliver de spændinger man har bare værre og værre...   F.eks er min konstante/kroniske hoste næsten væk efter bare to behandlinger.  Det i sig selv letter en del. (og nej jeg ryger ikke så det er ikke pga. tobak jeg hoster)

Min kiropraktor er derfor nu min nye "kærlighed". Han ved det ikke. Det er min hemmelighed. Hvad han har udrettet på bare to behandlinger er absolut pengene værd. Og jeg glæder mig til at fortsætte.

Nu skal der så bare omprioriteres en smule. Men mit velvære kommer absolut i første række...   (her er en lille video jeg fandt om kiropraktik)

Annette Raunsbjerg

Annette Raunsbjerg

Email:

Raunsbjerg [a] gmail dot com

Gamle værker

Counters

Locations of visitors to this page

Andet...

DanskeWeblogs.dk | Katalog af de danske blogs

Spanske Aviser (Los Periodicos)

Tags

Arkiv

Relaterede