Smartlog v3 » Barcelona » Spansk Lotto...
Opret egen blog | Næste blog »

Barcelona

...At flytte til Barcelona - og livet i Barcelona

Spansk Lotto...

1. Mar 2010 12:09, Barcelona

...Jeg er ikke den store spillefugl. Heller ikke selvom der er flere millioner i spil...  -  jeg ved godt at for at vinde er man nødt til at spille, men jeg vinder aldrig...  (sender nogen lige en kleenex og en tudekiks?)

...eller det passer faktisk ikke, for en gang for mange år siden, da man stadig selv skulle skrive sin adresse på lottokuponerne og aflevere den ene halvdel til tipshandleren...  vandt jeg faktisk 1600 kroner som akurat var prisen på den skindjakke jeg havde forelsket mig i...

Her i Spanien her jeg indtil videre kun kastet penge i spil ved julelotteriet "El Gordo"  hvor der er virkelig store penge i gevinst hvis man er heldig.

Men... lettere inspireret af kollegaer som har vundet mindre gevinster i "Euro-millions" så vil jeg også deltage i den kommende fredagens trækning hvor der lige nu er ca. 45.000.000 i spil...    og så tænkte jeg at nu jeg var i gang kunne jeg jo også ligeså godt gå efter de 21.300.000 i gårsdagens trækning også... "El Gordo de La Primitiva"  -  Her skal man vælge de 5 rigtige numre ud af 50 + et "nøgletal" mellem 1 og 9    ...Og jeg vandt...  jeg vandt!!...  på hele 2 rækker..   Jeg vandt dog kun 6 euro, og de bliver nu sat i spil til næste søndag.  - Måske man er heldig...!! 

6 euro er jo ikke helt nok til at KØBE en lejlighed her i Barcelona... 

...så lidt ramt af spille feber lige nu, grundet søndagens gevinst, fortætter jeg lidt. Der skal jo være nogen der vinder, og den "nogen" kan jo lige så godt være mig ;-)   Og gevinsterne skal jo bruges til noget...  Ikk?

Kommentarer

 1. anjoe
  1. Mar 2010 17:52
  1

  BINGO, BANKO Annette, om ikke 6 euro bare scorede kassen *LOL*

  Må beløbet efterfølgende milliongange øges i kommende spil - og du fortjent finder et større, og eget bosted, med super udsigter o.a.a.

  K.H. anjoe, der nu efter anderledes feberrige dage nu nærmer sig plusdage :-D

Annette Raunsbjerg

Annette Raunsbjerg

Email:

Raunsbjerg [a] gmail dot com

Gamle værker

Counters

Locations of visitors to this page

Andet...

DanskeWeblogs.dk | Katalog af de danske blogs

Spanske Aviser (Los Periodicos)

Tags

Arkiv

Relaterede