Smartlog v3 » Barcelona » Spansk Røde Kors...
Opret egen blog | Næste blog »

Barcelona

...At flytte til Barcelona - og livet i Barcelona

Spansk Røde Kors...

11. Oct 2012 07:53, Barcelona

I går havde røde kors store indsamlingsdag her i Spanien. Helt præcis hvordan det egentligt foregik ved jeg ikke for de var ikke forbi her... jeg arbejde nemlig hjemmefra  og hørte på intet tidspunkt dørklokken, så måske der ikke er tradition for at samle ind på samme måde som man samler ind i Danmark.

Det er heller ikke lykkes mig at finde frem til hvor meget der blev samlet ind... men uanset beløbet, går det denne gang ikke til nødlidende i Somalia eller andre tørke/krigslidende lande...

Det går derimod til Spaniens eget folk. De der er allerhårdest ramt af krisen. Med de rigtigt mange arbejdsløse, og de stigende priser og krisen som bare bliver værre og værre - er der rigtigt mange familier som ikke kan klare dagen og som ikke får den mad de skal have... derfor vil røde kors uddele "mad kasser" for de indsamlede penge.

Jeg syntes det er helt i orden. Denne ene gang, hvor vi passer på vores egne.  

Kommentarer

 1. Fruen i Midten
  12. Oct 2012 19:59
  1

  Det kan jeg sagtens forstå, du synes, men puh, det er uhyggeligt, at det skal være nødvendigt i Spanien. Det er slet ikke til at forstå!

 2. Annette i Barcelona
  17. Oct 2012 08:34
  2

  @Fruen i Midten: Ja det er lidt svært at forstå at det skulle være nødvendigt i Spanien. Men med alle de spare-tiltag der er gjort og den arbejdsløshed der er, sidder rigtigt mange mennesker desværre rigtigt hårdt i det. Så der er brug for hjælp.

Annette Raunsbjerg

Annette Raunsbjerg

Email:

Raunsbjerg [a] gmail dot com

Gamle værker

Counters

Locations of visitors to this page

Andet...

DanskeWeblogs.dk | Katalog af de danske blogs

Spanske Aviser (Los Periodicos)

Tags

Arkiv

Relaterede