Smartlog v3 » Barcelona » Spansk Ungdom...
Opret egen blog | Næste blog »

Barcelona

...At flytte til Barcelona - og livet i Barcelona

Spansk Ungdom...

9. Feb 2011 18:44, Barcelona

...Jeg har tidligere rost spansk ungdom for at udvise hensyn i metroen. De rejser sig uden at blive spurgt eller bedt om det, for de ældre, handicappede og gravide...

Nu er jeg hverken gravid eller ser sådan ud, ej heller handicappet... og vil da heller ikke betegne mig selv som ældre... endnu - Jeg kører jo stadig på de "29" (eller nogle og fyrre - men den der siger det til nogen får sin numse klasket af Ole Lukøje ;-) )

Her på vej hjem i metroen var der en ung fyr som rejste sig og gav mig pladsen. Jeg takkede pænt, og troede han gjorde det fordi han skulle af næste gang... men næh nej... han blev pænt stående ved siden af.

Jeg er da yderst taknemlig... men hvis han rejste sig fordi han mener jeg er.... ældre... så... så...

...Det kunne jo også bare være han syntes jeg så tilpas træt ud efter en lang hård arbejdsdag... og han derfor tilbød mig sin plads.

Uanset hvad... så vil jeg stadig rose den spanske ungdom for gode manere i metroen. Og jeg siger tak for siddepladsen. 

 

Kommentarer

 1. Lene
  11. Feb 2011 15:24
  1

  Det vil jeg godt give dig ret i, beundre også altid den måde de unge tager sig af deres mindre søskende eller små børn i det hele taget.
  Jeg har omkring samme alder alder som dig (de der 29 ☺☺...)

 2. anjoe
  11. Feb 2011 16:07
  2

  Annette, du glemmer helt og aldeles, at den unge fyr fandt dig superdejlig, og ved at tilbyde dig siddepladsen kunne han forblive tæt ved dig :-D
  ...love is in the air, men det fattede du desværre ikke! Sker det igen, så kik lidt ekstra på ham og indled en samtale. Måske er han prinsen, med hvem du forbliver evig ung *LOL*

 3. Annette i Barcelona
  11. Feb 2011 17:52
  3

  @Lene: Ja de er gode... jeg mener klart at de danske unge kunne lære en del. Men det er jo en af mange kulturforskelle :-)

  @Anjoe: Det er fint han finder mig dejlig :-) Og jeg indleder gerne samtale... men jeg kunne være hans mor... så... jeg må vente lidt på det der "Love in the air" ;-)

Annette Raunsbjerg

Annette Raunsbjerg

Email:

Raunsbjerg [a] gmail dot com

Gamle værker

Counters

Locations of visitors to this page

Andet...

DanskeWeblogs.dk | Katalog af de danske blogs

Spanske Aviser (Los Periodicos)

Tags

Arkiv

Relaterede