Smartlog v3 » Barcelona » Tak for bogen...
Opret egen blog | Næste blog »

Barcelona

...At flytte til Barcelona - og livet i Barcelona

Tak for bogen...

17. Sep 2012 11:44, Barcelona

Som flere af mine faste læsere ved har jeg vandret Camino de Santiago flere gange... og har i mine 5 år her i firmaet nået at inspirere et par kollegaer også...

En tysk kollega som længe har overvejet at tage turen, har ofte fortalt mig om en bog skrevet af en tysk komiker, Hape Kerkeling, som selv har taget turen på Caminoen i 2001. På engelsk hedder den "I'm off then". Bogen beskriver hans tur på en meget humoristisk måde. Skriver de forskellige "kritikere".

Bogen har længe stået på min liste...  Og min kollega har spurgt mig mange gange "Har du læst den...?". "har du bestilt den"?  Og igen senest inden jeg gik på ferie. Nej jeg havde endnu ikke bestilt den. Hun sagde med et smil, nå men så må jeg jo bestille den til dig...

Her min første dag tilbage efter ferien, lå der en mail til mig fra receptionen om at en pakke ventede på mig...  Og der lå bogen. Min kollega har bestilt den til mig. En gave fra hende til mig. Er hun ikke bare sød!

Hun er nu taget på orlov, hvor hun blandt andet skal vandre Caminoen. Hun tager afsted på mandag. Jeg håber hun får en helt fantastisk tur.

Tak for bogen! ;-)

Annette Raunsbjerg

Annette Raunsbjerg

Email:

Raunsbjerg [a] gmail dot com

Gamle værker

Counters

Locations of visitors to this page

Andet...

DanskeWeblogs.dk | Katalog af de danske blogs

Spanske Aviser (Los Periodicos)

Tags

Arkiv

Relaterede