Smartlog v3 » Barcelona » Vin og Cava barer
Opret egen blog | Næste blog »

Barcelona

...At flytte til Barcelona - og livet i Barcelona

Vin og Cava barer

8. Aug 2007 10:01, Barcelona

Her forsøger jeg at liste mine foretrukne vin og Cava-barer. Det er altså steder jeg selv har været og som jeg vil anbefale...  (Listen vil langsomt blive opdateret)

   

La Vinya del Senyor er en dejlig vinbar med over 100 forskellige vine. Her kan købes et enkelt glas eller en flaske... og man kan bestille ostetapas til.  Vinbaren er placeret på den lille plads lige over for Santa Maria Kirken på den lille plads.

Adr. Plaça Santa Maria 5 - Barcelona

 

 


CanPaixano
: Byens bedste og mest populære Xampagnería. Her er altid fyldt til bristepunktet... altid. Specielt Fredage og lørdage. Det kan være langt svære at mase sig ud af baren end ind i baren. Er du bange for nærkontakt... bange for at snakke med mennesker du ikke kender... Gider du ikke folk der maser... og skal servicen være hurtig og smilende er det helt sikkert at dette sted ikke er noget for dig.

Kan du derimod godt acceptere at stå tæt... meget tæt og har du ikke noget imod folk der maser for at komme ind og ud... så vil jeg klart anbefale at du besøger dette sted... Har du fundet gaden... er det ikke svært at finde stedet...

Dyreste flaske cava i baren: €4.65 - køber man en flaske skal man også købe tapas eller sandwich...   Ex. 4 Pers = 1 flaske cava + 4 sandwich = 7 euro (afhængigt af hvilken flaske man vælger)

Adresse: Carrer de la Reina Cristina, 7 - Barcelona

 

El Xampanyet. Et hyggeligt sted, hvor far og søn driver stedet. Her får man altid et smil og lidt dril med på vejen. Stemningen er familiær.  Man kan her nyde virkelig god cava til en meget fornuftig pris ved de små marmorborde og evt kan et lille udvalg af tapas indtages samtidigt.

Adresse: Carrer de Montcada 22 - Barcelona
(lukket søndage)


 

 

Tèxtilcafè - er stedet hvor Camilla og jeg "ofte" er at finde med et glas cava i hånden. Det er ikke en udpræget vin eller cava bar... men er her ganske hyggeligt i den lille gårdhave. Man glemmer lidt at man sidder midt i Barcelona... på trods af at man her sidder i midten af centrum. Et af mine yndligssteder... når der skal være ro til at sludre over lidt let mad og lidt cava.

Adressen: Carrer de Montcada 12-14  (lukket mandage)

 

LaFianna En meget hyggelig og til tider ret fyldt Vin og Cocktailbar/lounge (med tilhørende restaurant). De har masser af god vino... vældigt gode Mojitos... og servere byens nok bedste Nachos med ost...

Adresse: Banys Vell 15 - Barcelona

Annette Raunsbjerg

Annette Raunsbjerg

Email:

Raunsbjerg [a] gmail dot com

Gamle værker

Counters

Locations of visitors to this page

Andet...

DanskeWeblogs.dk | Katalog af de danske blogs

Spanske Aviser (Los Periodicos)

Tags

Arkiv

Relaterede